.

Actieve gemeenten in de provincie Zeeland

Goes

Goes heeft in 2009 de titel Fairtrade Gemeente behaald. De titel is begin 2017 verlengd. Tot eind 2018 mag Goes zich fairtade gemeente noemen. Momenteel zijn we de enige fairtrade gemeente in Zeeland.

Vind jij eerlijke handel belangrijk? Doe dit samen met bedrijven, winkels, horeca, de overheid en mensen in jouw omgeving of sluit je aan bij onze werkgroep en geef de fairtrade campagne een boost!

Iedereen heeft kwaliteiten die inzetbaar zijn voor de campagne. De campagne levert ook voor iedereen iets op. Variërend van werkervaring tot het opbouwen van een nieuw netwerk. En natuurlijk investeer je daarmee ook in boeren en producenten in ontwikkelingslanden. Sluit je aan en maak samen met ons heel Nederland fairtrade.

Bekijk deze gemeente

Terneuzen

In januari 2018 is het kernteam fairtradegemeente Terneuzen van start gegaan.

De Fairtradegemeente campagne geeft ons als gemeente de mogelijkheid om ons in te zetten voor fairtrade. Door zelf fairtrade te kopen, in winkels of horeca te vragen naar fairtrade producten en om anderen te inspireren om ook eerlijk in te kopen. Ook andere initiatieven die bijdragen aan een betere wereld zijn waardevol en worden gewaardeerd binnen deze campagne.

Iedereen heeft kwaliteiten die inzetbaar zijn voor de campagne. Het levert ook voor iedereen iets op. Variërend van werkervaring tot het opbouwen van een nieuw netwerk. En natuurlijk investeer je daarmee ook in boeren en producenten in ontwikkelingslanden!

Samen zorgen wij voor het behalen én het behouden van de titel 'Fairtradegemeente Terneuzen'. Doe jij ook mee?

Bekijk deze gemeente
Doe ook mee
.