.

Bedrijven & Organisaties in Súdwest-Fryslân

Fairtrade bedrijf
Bedrijven in Súdwest-Fryslân kunnen een zogenaamd 'fairtrade bedrijf' worden. Dit is eenvoudig. Hoe? Door over te stappen op fairtrade koffie en thee bijvoorbeeld. Fairtrade koekje erbij, klaar. Makkelijker kan haast niet. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk aan fairtrade linnen, bedrijfskleding, wijn, lunchartikelen, servies: voor een groot aantal dagelijkse gebruiksartikelen is er een prima fairtrade alternatief voor handen.

Ieder bedrijf dat meedoet, kan rekenen op ondersteuning van de gemeente en de werkgroep.

Ieder bedrijf dat meedoet, mag zich naast ‘fairtrade bedrijf’ bovendien fairbezig.nl noemen. En wie wil dat nu niet? Duurzaam ondernemen is al lang geen hype meer, maar een vereiste.

Fairtrade certificaat
Súdwest-Fryslân vindt eerlijke handel erg belangrijk en stimuleert bedrijven en inwoners ook fairtrade producten te verkopen of gebruiken. Dit doet de gemeente onder andere door aan fairtrade bedrijven en organisaties een certificaat uit te reiken. Wilt u weten of uw bedrijf of organisatie ook in aanmerking kan komen voor het fairtrade certificaat? Neem dan contact op met de campagne coördinator.

.