.

Nijmegen

In 2018 is Nijmegen Green Capital van Europa! Dat betekent dat we Nijmegen nog duurzamer maken. Eerlijke handel is daar natuurlijk ook een onderdeel van. Dus wij doen mee met Fairtrade Nijmegen!
We doen mee we via het burgerinitiatief Green Capital challenges. Hierbij staat elke maand een ander onderwerp centraal. In de maand november is het thema Eerlijke Handel. Dit thema is veel breder dan enkel Fair Trade, maar natuurlijk spelen wij als Fairtrade Nijmegen hier een belangrijke rol in. Onze werkgroep werkt hard mee aan de activiteiten die in het kader van Green Capital Challenges worden georganiseerd. Zo zijn de werkgroep en een aantal Fairtrade ondernemers nauw betrokken bij het verzinnen en uitvoeren van de challenges.
Voor 2018 zijn drie challenges bedacht, waar iedereen aan mee kan doen. We hebben tot en met november 2018 om zoveel mogelijk Nijmeegse ondernemers, inwoners en studenten te betrekken bij deze challenges. Zo maken we de handel in Nijmegen samen weer een beetje eerlijker.
Ook meedoen?
Contact: Fairtrade024@gmail.com
Website: www.fairtradenijmegen.nl
Facebook: www.facebook.com/fairtradenijmegen

Neem contact op
.