.

Heerlen

Eerst Fairtrade Gemeente, dan Fairtrade Regio

Een grote, actieve en enthousiaste werkgroep is sinds de zomer van 2017 druk bezig met het inventariseren van bedrijven en organisaties die voldoen aan de fairtrade criteria. Er blijken in de gemeente Heerlen verrassend veel bedrijven en organisaties te zijn waar fairtrade koffie wordt geschonken en gedronken en waar andere fairtrade producten te koop zijn. Ook producten waar je niet meteen aan denkt, zoals fairtrade bloemenvoeding of fairtrade limoenen.

Doe mee!

Draag je fairtrade een warm hart toe? Doe dan mee en meld je aan voor de werkgroep. Verkoopt of gebruikt jouw bedrijf fairtrade producten, maar hebben we nog geen contact met je opgenomen? Stuur ons dan een bericht zodat we je in het zonnetje kunnen zetten op deze website en op onze Facebook-pagina.

Wat is Fairtrade?

Fairtrade staat voor handel drijven op basis van gelijkwaardigheid. Boeren en andere producenten krijgen een prijs die in verhouding staat met de kosten die ze maken en de inspanningen die ze leveren. Daardoor houden ze tijd en geld over om zich verder te ontwikkelen, om te investeren in het structureel verbeteren van hun levensomstandigheden.

Neem contact op
.