.

Nieuws in Beesel

BeLeef Fair Reuver 2018

Dit bericht werd geplaatst op .

Jaarlijks terugkerende duurzame markt in oktober

met veel fairtrade, zelfgemaakte, streek- en biologische producten en aandacht voor gezondheid en duurzaamheid.

Kerstmarkt Beesel

Dit bericht werd geplaatst op .

Samen met Kernoverleg Beesel en Haar Toekomst organiseert Beesel Bewust Anders de Kerstmarkt in Beesel. Een gezellige markt voor het hele gezin waarbij lokale ondernemers, verenigingen, organisaties en inwoners samen voor een interactieve en educatieve markt zorgen.

Kerstmarkt in Beesel

De koude dagen staan weer voor de deur. Het is steeds vroeger donker. Tijd voor de warmte en gezelligheid van de kerst. En bij de kerst hoort een kerstmarkt!

Op zondag 11 december kunt u op en rond de markt in Beesel genieten van een sfeervolle kerstmarkt. De markt wordt georganiseerd door Stichting Kernoverleg Beesel in samenwerking met een groot een aantal Beeselse en Reuverse ondernemers.

Bij de verschillende kraampjes vindt u cadeau artikelen, lekkernijen bloemdecoraties en handgemaakte keramieken producten. Kerstbomen en kerststukjes ontbreken uiteraard niet op de markt. En aan de innerlijke mens wordt ook gedacht. Er is Gl├╝hwein, warme chocomel, wafels, belegde broodjes, soep en nog veel meer lekkers.

Voor de kinderen is er van alles te doen en beleven. Bij de kraam van IVN de Steilrand kan er volop geknutseld worden met spullen uit de natuur.
Bij Jong Nederland in de stand worden pannenkoeken gebakken.

Natuurlijk is ook de Kerstman van de partij!

Onder de muzikale kerst klanken verzorgd door DJ Sten kunt u alvast even helemaal in de kerstsfeer te komen.
De kerstmarkt begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Toegang is gratis.

BeLeef fair Reuver

Dit bericht werd geplaatst op .

Voor de tweede keer hebben we een markt georganiseerd die in het teken stond van eerlijke en duurzame producten. De 28 deelnemers bestonden uit bedrijven, verenigingen, organisaties en inwoners uit de gemeente. Samen hebben we er weer een gezellige markt voor jong en oud van weten te maken!

Beleef de BeLeef fair Reuver, kom jij ook?
De Beleef fair is een echte middag uit voor iedereen die van het buiten- en landleven houdt en het landleven een warm hart toedraagt. Op woensdagmiddag 26 oktober van 13.00 tot 19.00 uur vindt voor de tweede keer de Beleef fair Reuver plaats, dit jaar bij De Schakel aan de Broeklaan.
De BeLeef fair Reuver is een sfeervolle markt die voor en door inwoners en ondernemers uit de gemeente wordt georganiseerd en die geheel in het teken van Fairtrade, biologische, duurzame en lokale producten staat.
Natuurlijk kunt u tijdens deze middag proeven van (h)eerlijke lekkernijen en is er een gevarieerd aanbod van mooie en duurzame producten. Laat u inspireren door de creaties van enkele hobbyisten, bijpraten over energiebesparing, fairtrade, het gemeentelijke project of gezond bewegen. Daarnaast zijn er ook nog enkele demonstraties, oude ambachten en verschillende kinderactiviteiten, zoals een springkussen, muziek en entertainment.
Selfie- en kleurplatenwedstrijd
Vooruitlopend op de BeLeef fair Reuver kunt u een Selfie met uw echte BeLeef Reuver gevoel op de fb-pagina van de gemeente Beesel (@gemeenteBeesel) plaatsen of voor uw (klein)kind(eren) een kleurplaat afhalen bij de gemeente en deelnemende bedrijven om mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd Fairtrade. Op de dag zelf kan de kleurplaat ingeleverd worden bij de stand van de gemeente.
Aan het eind van de middag worden de prijswinnaars van de Selfie- en kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt. Zij ontvangen een leuke attentie vanuit de deelnemers van de BeLeef fair.

Dus zet in uw agenda en ben erbij!

Beesel Bewust Anders organiseert BeLeef FAIR Reuver

Dit bericht werd geplaatst op .

De fairtrade werkgroep organiseert op woensdag 28 oktober 2015 van 11:00 tot 17:00 uur een markt die in het teken staat van fairtrade, biologisch, lokaal, duurzaam en bewust.

Om de markt tot een geslaagde en gezellige lokale happening te maken zijn ondernemers, verenigingen, organisaties en inwoners benaderd. Inmiddels doen al 27 deelnemers mee!

.