.

Promotiemateriaal lenen

Bij Fairtrade Gemeente kun je promotiemateriaal lenen om inwoners en organisaties in jouw gemeente te overtuigen om ook te kiezen voor fairtrade. Leuk als onderdeel of aankleding van jullie activiteit.

Om criterium 5 (media-aandacht) te kunnen behalen, is het van belang dat je fairtrade en de campagne onder de aandacht brengt bij de inwoners van jouw gemeente. Zo raken mensen betrokken bij eerlijke handel en het initiatief om van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Belangrijk is dat je bij een actie of evenement de aandacht trekt van voorbijgangers, geïnteresseerden en consumenten die nog niet bekend zijn met fairtrade.

  • Bananen- en ananaspakken
    Je valt al op door je te verkleden als een fairtrade banaan of ananas! De ananas- en bananenpakken zijn bij ons te leen. Reserveren kan via de website. Naast de banaan- en ananaspakken zijn er ook banierenvlaggenspandoekenexpositiewandenfilms en fotolijsten te reserveren.
  • Expositiewanden
    Voor een evenement met een zakelijk tintje zijn de uitvouwbare expositiewanden zeer geschikt. De wanden hebben een afmetingen van 2 x 3 mtr en met de tekst ‘Heel Nederland fairtrade’ en ‘Kies ook voor fairtrade’ echte blikvangers! De expositiewanden en banieren kunnen niet worden verstuurd maar zijn op afspraak bij ons op te halen (door koerier) in Culemborg.
  • Films
    Er zijn drie films beschikbaar voor de uitleen: China Blue, Balck Gold, Banana’s! De films mogen enkel gebruikt worden voor privé-gebruik. Wil je de film voor een groter publiek vertonen dan dien je dit kenbaar te maken bij de distributeur. Neem hiervoor contact op met info@fairtradegemeenten.nl.

Let op: Bij vermissing en/of beschadiging van het geleende materiaal zullen wij de herstelkosten of aanschaf van nieuwe materialen verhalen op de werkgroep. Wij hebben een leenovereenkomst opgesteld. Een overzicht van alle uitleenbare materialen is terug te vinden op de website.

.