Terug

Fairtrade Week 2021

Met Fairtrade | Biologisch | Lokaal | Vegan ingrediënten. Bijna 100 restaurants deden deze Fairtrade Week mee aan onze actie en koken met eerlijke en pure producten.
Afbeelding voor Fairtrade Week 2021

Wat fijn om te zien dat jullie deze Fairtrade Week weer volop activiteiten organiseren. We hebben een aantal afbeeldingen voor jullie verzameld, kijk mee en geniet! Het is nog maar een kleine greep uit het totale aantal foto’s, filmpjes, nieuwsberichten, welke we voorbij hebben zien komen. De activiteit met de horeca blijkt een schot in de roos! Inspirerend om te zien hoe jullie deze Fairtrade Week de draad weer hebben opgepakt en meer dan 100 lokale restaurants en horecagelegenheden hebben meegedaan met onze landelijke actie en kookten deze week met Fairtrade, biologische, lokale en vegan ingrediënten. 

350 Fairtrade Gemeente vlaggen, 20.000 Fairtrade chocolaatjes en 10.000 kaartjes zijn naar jullie verstuurd. Deze Fairtrade Week hebben jullie veel ingezet op social media met name Facebook en Instagram. We zagen ook veel lokale nieuwsberichten voorbij komen. Wat een ontzettend mooi resultaat hebben we weer met elkaar bereikt! 

Check ook de hashtags: #fairtradeweek2021 #jouwaankooptelt #koopeenbeterewereld #fairtrade

& de laatste nieuwsbrief voor meer schitterende foto’s & een filmpje.

Foto van
Foto van
Deze kaartjes werden uitgedeeld bij elk Fairtrade product / gerecht + een (h) eerlijk chocolaatje