Kom in actie

En sluit je aan bij onze campagne

Iedereen kan een bijdrage leveren aan een eerlijke wereld. Kleine en grote acties; want hoe groot of klein jouw actie ook lijkt…..alleen samen maken we het verschil! Vrijwilligers, bewuste consumenten, fairtrade en duurzame ondernemers, winkeliers, wethouders, ambtenaren iedereen is welkom en kan op zijn of haar eigen manier meedoen met onze campagne.

Afbeelding voor Kom in actie
Afbeelding voor Kom in actie

Jij maakt het verschil!

Iedereen die boven het maaiveld uitsteekt en een actie onderneemt om eerlijke handel te bevorderen zien wij als een held. In de Fairtrade Gemeenten zijn dit de kernteamleden, de burgemeesters, wethouders en raadsleden die zich hard maken voor eerlijke handel bij inkoop en beleid. Schoolhoofden en werknemers die hun school Fairtrade maken, restauranteigenaren en bijvoorbeeld supermarkteigenaren.

Kortom, iedereen die bijdraagt aan meer bewustwording en/of de verkoop van fairtrade stimuleert op gemeentelijk niveau. Maar ook een diner bereiden met Fairtrade producten voor je gasten, in je blog of op je sociale media bewustwording creëren bij je volgers over Fairtrade, als je buiten de deur koffiedrinkt, vragen of de koffie Fairtrade is. En zo meer. Zo kom je al in actie. En elke actie telt, hoe klein ook! Sluit je aan bij onze burgerbeweging en maak samen met ons het verschil.

I