Herbevestigen titels lokale organisaties

Zijn er in jouw gemeente organisaties met de titel Fairtrade Kerk, Fairtrade School, Fairtrade Restaurant of Fairtrade Hogeschool/Universiteit? Deze organisaties dienen om de drie jaar hun titel te herbevestigen. Een goed moment om contact op te nemen met de betreffende organisatie in jouw gemeente en ze bij jullie lokale campagne en activiteiten betrokken te houden.

De organisatie kan een aanvraagformulier voor behoud titel invullen en aan jullie terugsturen. Als jullie kernteam zelf geen titels toekennen aan organisaties dan kunnen jullie de aanvraag doorsturen naar de commissie titeltoekenning. Zij zullen de herbevestiging in behandeling nemen. De commissie is te bereiken via commissie@fairtradegemeenten.nl