Terug

KLEDINGBEURS uitnodiging

Afbeelding voor KLEDINGBEURS uitnodiging

Kleding ruilen voor een nieuwe outfit
Zaterdag 11 mei organiseert het kernteam Zuidplas Fairtrade een SWAP Party; een kledingruilbeurs. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerden eigen kledingstukken ruilen en zo hun kledingkast aanvullen met nieuwe pareltjes. De ruilbeurs vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Josephparochie , Kerklaan 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De SWAP Party wordt georganiseerd in het kader van de Fairtradeweek van 4 tot 12 mei. Het thema van deze week is Fair Fashion, waarin bewustwording over de impact van de kledingindustrie centraal staat. Het ruilen van kleding is een duurzaam alternatief voor het aanschaffen van nieuwe kleding.

Meedoen?
Als je mee wilt doen aan de SWAP Party zijn er twee data voor inleveren van je kleding: woensdag 8 mei van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag 10 mei van 10 tot 12.00 uur. Voor elk ingeleverd kledingstuk krijg je een fiche, waarmee je op de party kleding kan aanschaffen. Kleding moet schoon en heel zijn. Locatie voor het inleveren van kleding is Huize Mooisteen Pr.Beatrixstraat 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Contactadres : jokevgelderen@ziggo.nl, zuidplasfairtrade@gmail.com