Fairtrade Gemeente borden geplaatst

Afbeelding voor Fairtrade Gemeente borden geplaatst

Bij alle belangrijke toegangswegen naar de kern Wijchen hebben we i.s.m. de gemeente borden geplaatst om te laten zien dat we Fairtrade Gemeente zijn. Helaas is één van deze boren verdwenen, in de Koninginnenacht. We hopen dat naast de oranje kleur ook de Fairtrade-gedachte de huidige bezitter aanspreekt…

Daarnaast hangt er een bord bij de uitgang van het NS-station. Treinreizen is één van de dingen die helpen bij duurzamer leven, evenals bijdragen aan eerlijke handel. Een passende plek dus voor ons uithangbord.

De vier borden die we onlangs besteld hebben, moeten nog een plek krijgen bij een aantal van de prachtige kerkdorpen die horen bij de gemeente Wijchen, zoals Bergharen, Batenburg en Alverna.

Ook op de digitale nieuwsborden brengen we Fairtrade geregeld onder de aandacht.