.

Eindejaarsfeest

Eindejaarsbijeenkomst PNG

 

Beste fairtraders,

De eindejaarsbijeenkomst op 13 december staat, zoals de meesten van jullie al zullen weten, in het teken van ons 10-jarig bestaan. In deze nieuwsbrief meer over wat jullie te wachten staat. Het belooft een inspirerend feest te worden. We presenteren onze nieuwe uitleenmaterialen, die zijn echt heel tof geworden.

De dag is opgesplitst in een ochtend- en middag programma. De ochtend staan we stil bij 10-jaar Fairtrade Gemeenten en zijn er inspirerende sprekers. Na de lunch gaan we met elkaar in gesprek om de toekomstvisie gezamenlijk vorm te geven aan de hand van vragen/stellingen.

We sluiten de dag spetterend af met het verwelkomen van een nieuwe Fairtrade Gemeente. Welke gemeente mag de titel op 13 december in ontvangst nemen? Dat houden we nog even geheim!

We kunnen alvast twee interessante sprekers bekendmaken:

Erika Spil, wethouder in de gemeente Bunnik, is nauw betrokken geweest bij de opstart van de campagne in Nederland. Zij heeft een goed beeld van hoe de campagne door de jaren heen is ontwikkeld, en waar kansen liggen voor de toekomst.

Alien Huizing, Supply & Development Manager bij Max Havelaar, komt langs om een presentatie te verzorgen over kinderarbeid in de cacao-industrie.

De rest van het ochtendprogramma houden we graag nog even als verrassing. Wel kunnen we mededelen dat er een bijzondere videoboodschap op jullie staat te wachten, en er is een bedankje voor alle vrijwilligers en we showen onze nieuwe uitleenmaterialen! Zorg dat je erbij bent!

Voor het volledige programma kijk hier: programma eindejaarsfeest

Graag aanmelden door een mailtje te sturen naar Jens:
stagiair@fairtradegemeenten.nl.

Graag tot ziens op 13 december!

Faire groet, Landelijk campagnebureau Fairtrade Gemeente

.