Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Heerhugowaard!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

De burgemeester opent om 10.00 uur het evenement Nederland Leest! Hierna zal hij zijn handtekening zetten om het initiatief om Fairtrade Gemeente te worden te bekrachtigen. Alle aanwezigen kunnen genieten van een door de barista gezet kopje fairtrade koffie.

Kaart wordt geladen...

01/11/2013