Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Zutphen en Lochem!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad. Gaat Lochem of Zutphen als eerste in de Achterhoek de titel Fairtrade Gemeente binnenhalen?

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken!

Wie wordt er als eerste in de Achterhoek Fairtrade Gemeente?

Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt in Gorssel, zullen het gemeentebestuur van Lochem, in de persoon van wethouder Thijs de la Court, en het gemeentebestuur van Zutphen elkaar uitdagen om binnen een jaar de titel Fairtrade Gemeente te verdienen. Daarnaast informeren we Lochemse bedrijven over de mogelijkheden over te stappen op fairtrade koffie en thee en de campagne Lochem Fairtrade te ondersteunen. De plechtigheid wordt opgeluisterd door een echte barista die de genodigden zal laten proeven van heerlijke koffie.

Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Kaart wordt geladen...

30/10/2013