Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Smallingerland!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Wethouder Egbert Berenst van gemeente Smallingerland zal samen met wethouder Rijpstra van Fairtrade Gemeente Tytsjerksteradiel rond kwart voor 11 het initiatief, om ook van Smallingerland een Fairtrade Gemeente te maken, bekrachtigen.

Kaart wordt geladen...

04/11/2013