Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Sint-Michielsgestel!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Wat gebeurt er?

Op donderdag 31 oktober geeft burgemeester Pommer van Sint-Michielsgestel het officiele startsein voor de Fairtrade Gemeente campagne in Sint-Michielsgestel. Bovendien lanceren de werkgroepen Fairtrade Gemeente samen met Switch de Eerlijke Winkelroute. De Wereldwinkel heropent deze dag hun winkel in de gerestaureerde toren, die beklommen kan worden na de opening.

14.00 Ontvangst op de markt in Sint-Michielsgestel
14.15 Ondertekening van het convenant Fairtrade Gemeente door burgemeester Pommer
14.30 Lancering Eerlijke Winkelroute Schijndel & Sint-Michielsgestel
14.45 Opening vernieuwde Wereldwinkel door wethouder Henk van Roosmalen en oud-kinderburgemeester Janneke