Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Pijnacker-Nootdorp!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken!

Op 28 oktober laat de wethouder duurzaamheid van Pijnacker-Nootdorp, Bert van Alphen, weten achter het streven te staan om Fairtrade Gemeente te worden. Hij gaat een goed woordje doen om de raad te overtuigen het Fairtrade Gemeente initiatief officieel te gaan steunen. Delft als titelhouder en de nieuwe werkgroep in Pijnacker-Nootdorp zetten hun handtekening om het initiatief in Pijnacker-Nootdorp te onderschrijven.

Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Kaart wordt geladen...

28/10/2013