Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in IJsselstein!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Op 1 november van 14.00 uur tot 16.00 uur vind je Fairtrade Gemeente in de hal van het Gemeentehuis van IJsselstein. Daar wordt om 15.00 uur het initiatief  ’IJsselstein Fairtrade Gemeente’ van een groep burgers en ondernemers gepresenteerd. Wethouder Reusch uit Fairtrade Gemeente Nieuwegein zal vertellen waarom Nieuwegein Fairtrade Gemeente werd en burgemeester P. van den Brink zal aanwezig zijn om officieel uit te spreken dat ook Ijsselstein dit burgerinitiatief steunt.

Vanaf 14.00 uur kun je genieten van fairtrade lekkernijen. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Kaart wordt geladen...

01/11/2013