Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Boxmeer!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november.

Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Wat gebeurt er?

Op zaterdagmiddag 2 november is de Fairtrade Tour van 14.00 tot 17.00 in de Steenstraat in Boxmeer op het terras naast Panken Plaza. Iedereen kan daar proeven van gratis fairtrade koffie, thee en appelsap. Tevens kom je meer te weten over fairtrade in het algemeen en over Fairtrade Gemeenten in het bijzonder.

14.00 Ontvangst met door barista gezet kopje koffie
15.00 Welkom door Theo Peters, voorzitter werkgroep Fairtrade Gemeente Boxmeer