Fairtrade Gemeente Tour: Barista schenkt fairtrade koffie in Hoogeveen!

Fairtrade Gemeente Tour tijdens de Fairtrade Week van 26 oktober t/m 5 november. Samen met een fotograaf, een barista die gratis fairtrade koffie schenkt, iets lekkers voor bij de koffie en promotiemateriaal gaan wij op pad.

De Fairtrade Gemeente campagne trekt deze week door het land. Met Fairtrade Gemeente titelhouders bezoeken wij buurgemeenten om hen te enthousiasmeren om ook van hun gemeente een Fairtrade Gemeente te maken. Kom langs voor een fairtrade kopje koffie!

Deze middag staat de Hoofdstraat in Hoogeveen in het teken van fairtrade. Voorbijgangers, maar ook genodigden uit de culturele sector, onderwijsinstellingen en het bestuur van de Millenniumgemeente werkgroep zullen aanwezig zijn om het initiatief om Fairtrade Gemeente te worden te steunen.

Kaart wordt geladen...

05/11/2013