Help ons mee dé vrijwilligersorganisatie van 2017 te worden. Stemmen!

Stemmen! We zijn aangemeld voor de vrijwilligersprijs 2017!

We zijn aangemeld in de categorie landelijk vrijwilligersproject. Onze campagne is een beweging vol gepassioneerde mensen, die vaak uit een persoonlijke overtuiging zich inzetten voor een eerlijkere wereld. Vrijwilligers die een warm hart toedragen aan mensen aan de andere kant van de wereld. Met bevlogenheid inspireren jullie elke dag duizenden mensen en organisaties te kiezen voor fairtrade.

En nu kunnen we dus een mooie prijs in de wacht slepen. Dus roep al je collega’s, (sport)vrienden, familie, buren, schoolouders en  lokale deelnemers in jouw gemeente op om op de Fairtrade Gemeente campagne te stemmen. Stemmen duurt nog geen minuut. Hoe tof is het als we op deze manier een podium krijgen om ons als vrijwilligersorganisatie aan Nederland te laten zien.

Stemmen dus!

Stemmen kan vanaf nu tot en met 30 januari 2018.
Het publiek kan kiezen uit ruim 150 landelijke en lokale projecten en vrijwilligers. De organisatie (landelijk en lokaal) met de meeste stemmen wint de publieksprijs. In elke categorie wordt een winnaar gekozen door een jury én een door het publiek.

Breng dus nu je stem uit!

Ga naar www.vrijwilligersprijzen.nl/initiatief/fairtrade-gemeente-campagne

Het thema dit jaar is: vrijwilligers maken het verschil. De jury beoordeelt de projecten en initiatieven daarom onder andere op hoe zij met vrijwilligers het verschil maken voor hun omgeving of gemeente of via hun eigen vrijwilligersbeleid voor hun vrijwilligers.

We maken kans op 5.000 euro voor onze organisatie en er is ook nog een publieksprijs van 2.000 euro te winnen. We gaan ervoor! Doe mee en stem! De prijsuitreiking is op 2 februari.

De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. De organisatie is in handen van Movisie.

Bedankt voor het stemmen!

Faire groet,

Landelijk campagnebureau Fairtrade Gemeente