Doe mee met onze WIN-actie!

stand4fairness

Leuk dat je mee wilt doen met onze WIN-actie!
Je maakt kans een uniek eerlijk shirt te winnen.

Wat moet je doen:

Maak een foto of video van jezelf en/of je vrienden met het getal 4 in de hoofdrol.
Maak een 4 met je handen, je benen, met koffiekopjes of met fairtrade producten. Of op een andere creatieve manier. Je mag helemaal los gaan met het getal 4!
Deel je foto of video via social media met #fairtradegemeente #stand4fairness

Verder doen we vooral een beroep op de FANTASIE en CREATIVITEIT van iedereen. In de slideshow hieronder alvast een aantal voorbeeld foto’s. Doe je best, wij zijn al heel benieuwd!

Wanneer je kiest voor fairtrade, sta jij op voor eerlijkheid, #stand4fairness

Uiteraard valt er ook iets te winnen! Ik ben eerlijk t-shirt

De leukste, creatiefste en origineelste foto’s worden beloond
met een eerlijk gemaakt limited edtion t-shirt. We hebben 10 shirts om weg te geven. Prijswinnaars worden na de Fairtrade Week op 15 mei bekend gemaakt. Wees dus snel!

Vergeet niet #stand4fairness #fairtradegemeente in je bericht mee te nemen.

Een eerlijke wereld voor iedereen!

Miljoenen boeren die ons voedsel produceren verdienen niet genoeg om hun eigen gezin te voeden. Wij kunnen dit helpen veranderen. Fairtrade betekent betere prijzen en fatsoenlijke werkomstandigheden voor boeren en werknemers. Wij staan op voor eerlijkheid! De manier waarop we kopen kunnen we zelf verbeteren. En zeg nou zelf. Een jeans of shirt waarvoor de maker een faire prijs heeft gekregen draagt toch een stuk plezieriger? Een eerlijk kopje koffie of thee drinkt veel lekkerder! En de reep chocolade gemaakt van cacao – onder eerlijke handelsvoorwaarden – is nóg verslavender. En het aanbod fairtrade producten is enorm. Wereldwijd zijn er meer dan 35.000 producten te koop. Keus genoeg!

Wanneer je kiest voor fairtrade, sta jij op voor eerlijkheid, #stand4fairness.